Mijn verhaal

Van huis uit ben ik, Marry Bassa, grafisch en product ontwerper. Opgegroeid op de boerderij, en altijd met mijn handen bezig geweest. Die tijd koester ik voor altijd.

Al sinds ik me kan herinneren wil ik dingen maken. Of het iets repareren is of vanaf scratch ontwerpen.

Nu ik mama ben realiseer ik me nog meer hoe kostbaar tijd is. En wat het scheelt als je je kan focussen op wat er echt toe doet!

Wat klanten over mij zeggen.

“Jaloersmakend creatief, inspirerend, lief, eigenzinnig, attent en oprecht. Originele ideeën werkt ze uit, maakt ze zelf en hebben altijd een mooie afwerking. Met minder neemt ze namelijk geen genoegen.
Zakelijk en privé lopen niet door elkaar heen, maar zijn één. Haar brein staat aan! Zo maakt ze de meest fantastische cadeautjes, maar geeft ze ook een stukje van zichzelf weg in haar werk voor de stichting sterrenkindjes.
Enorme bewondering voor wie ze is en wat ze doet. Ik gun iedere klant een Marry en een stukje van haar werk.”

Christa Bruggeman

Particulier
bruiloft bord, puzzles

“Marry is een professionele en toegankelijke creatieve duizendpoot, waarbij niets te gek of onmogelijk is. Marry denkt graag met je mee in wat er allemaal wèl kan, schakelt snel en is prettig in haar communicatie.
Met mijn bedrijf heb ik inmiddels, met veel plezier, al diverse succesvolle samenwerkingen mogen doen.
Het ging hier om het ontwerpen en produceren van statement jewelry. Het brainstorm proces heb ik altijd erg fijn gevonden en gaf direct, door Marry’s expertise, ook weer veel nieuwe inspiratie! Door haar (materialen)kennis is de afwerking van de producten altijd van hoge kwaliteit. De producten werden snel geleverd en passen helemaal bij de identiteit en uitstraling van mijn bedrijf!”

Janne verweij

K-Mojo
3 series oorbellen

Waarom ben je dit bedrijf gestart?

Tijdens mijn studie altijd al projecten voor vrienden en kennissen gedaan. Dit werd op den duur steeds groter, en dus ook tijd om een “echt bedrijf” op te zetten.

Wat vind je het tofste/mooiste aan je werk?

De “Jaa, dat bedoelde ik!” Het visualiseren van datgene wat mensen voor hen gevoel niet op papier krijgen. Dat geeft me altijd een beetje kippenvel.

Wat is naast je werk belangrijk voor je?

Met stip mijn gezin! Sinds ik mijn zoontje heb is er veel veranderd op mijn prioriteiten lijstje haha. Maar ik ben ook een liefhebber van design, groot fan van de warmte van houtvuur en hou het ontdekken van de natuur via een SUP.

Samenspel

Grafisch en product ontwerper. 2D en 3D.
Dat samenspel zorgt, samen met mijn 11 jaar ervaring, kennis én mijn betrokkenheid voor een communicatie die mensen verrast. En dat is wat ik zo leuk vindt aan het samenwerken!

Mocht je je nu afvragen of ik iets voor je kan doen mail me even!