Na haar grafische studie in Utrecht heeft ze de studie Product ontwerp gevolgd aan de kunstacademie. Hierdoor is ze niet alleen geïnteresseerd in grafisch maar ook in producten.

Ze ontwerpt graag in samenwerking met mensen, zet ideeën om in tastbare producten of ontwerpen. Dit varieert van puur grafisch werk tot het realiseren van meubels.

Marry is zeer(!) creatief, to-the-point en denkt echt met je mee. Zij heeft aan een half woord genoeg en dit heeft geresulteerd tot een prachtig logo dat voor ons echt tot de verbeelding spreekt. Haar professionaliteit is van onschatbare waarde. Wij bevelen haar zeer zeker aan voor alles wat met (grafisch) ontwerpen te maken heeft.Chantal & Christa Smits
Chantal & Christa SmitsVirtualsupportoffice.nl
Marry is Marry en haar werk is Marry...
The Wakeskate Connection is Marry...
 Alles wat ik verzin (kan niet gek genoeg, en ik kan je zeggen dat ik behoorlijk gek kan!) pakt ze aan en maakt ze nog vetter en gekker dan ik al had bedacht.
Anders dan de anderen, dat is waar the Wakeskate Connection voor staat en anders dan de anderen worden de wakeskaters gezien en juist daarom past stijl en werk van Marry bij ons anders zullen we net zo zijn als alle anderen.
Bjorn van der Does
Bjorn van der DoesThe Wakeskate Connection

BRANDS